Şekip Mosturoğlu başkan oldu
Şekip Mosturoğlu başkan oldu
27 NİSAN E-MUHTIRA
27 NİSAN E-MUHTIRA
Oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu
Oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu
Arda Güler, Real Madrid'i galibiyete taşıdı
Arda Güler, Real Madrid'i galibiyete taşıdı
123456789
Şekip Mosturoğlu başkan oldu
Şekip Mosturoğlu başkan oldu
27 NİSAN E-MUHTIRA
27 NİSAN E-MUHTIRA
Oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu
Oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu
Arda Güler, Real Madrid'i galibiyete taşıdı
Arda Güler, Real Madrid'i galibiyete taşıdı
123456789

Türkiye'de TÜBİTAK onaylı ilk ve tek A2 süt

Türkiye’nin TÜBİTAK onaylı ilk ve tek A2 sütünü üreten özel bir şirket, toplum sağlığına katkıda bulunma misyonu ile A2 süt ve bu sütten üretilmiş birbirinden lezzetli ürünlere imza atıyor.

Haber Merkezi

ÇANAKKALE- Sütün, yüzyıllar öncesinde mutasyona uğramamış ineklerden elde edilen en doğal hali olan ve genetik bilimciler tarafından yaklaşık 30 yıl önce yeniden keşfedilen A2 süt, Türkiye’de TÜBİTAK onayı ile raflarda yerini aldı. Türkiye’de ‘hayvan refahı’ akreditasyonu bulunan tek çiftliğe sahip olan şirket; her yaştan herkesin rahatlıkla tüketebileceği A2 süt ve bu sütten üretilmiş süt ürünleri ile doğal ve güvenilir bir süt deneyimi sunuyor.

SİNDİRİMİ KOLAYLIĞI SUNUYOR

İçeriğinde; sütün orijinal, mutasyona uğramamış ilk halinde bulunan en değerli proteinleri içeren A2 süt, sindirim kolaylığı açısından da anne sütüne en yakın süt olması ve yüksek protein oranıyla hamileler, çocuklar, yaşlılar ve sporcular için güçlü bir besin kaynağı olarak sunuluyor.

Şirket, yalnızca A2 süt üreten ineklerin sütleri ile yapılan kaymaklı tava yoğurdu, taze kaşar, dil ve çeçil peynirleri, zeytinli ve jalepeno biberli taze sürme peynirler gibi insan sağlığına zararlı hiçbir katkı ve koruyucu maddenin kullanılmadığı süt ve süt ürünleri ile her öğünde sağlıklı beslenmek isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor.

Sütün en doğal hali olan, A2 proteini açısından zengin Uluova Süt; kolay sindirilmesi ve sindirim sonrası zararlı bileşikler oluşturmaması nedeniyle çocukluk, yetişkinlik ve yaşlılık dahil her dönemde rahatlıkla kullanılabiliyor. Bilimsel araştırmalar; klinik olarak laktoz intoleransı bulunan kişilerde A2 süt tüketiminin, sindirim zorluğunu azalttığını gösteriyor. Ayrıca, sporcular üzerine gerçekleştirilen bilimsel çalışmalarda da A2 sütün, kas fonksiyonlarının azalmasını sınırlandırdığı ve spor yaralanmalarında iyileşme sürecini hızlandırdığı belirtiliyor.